"Polymer clay" ékszerek ill. egyéb díszek, kiegészítők: ajándékba, születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy....


Ezen az oldalon olyan egyedi, kézzel készült ékszereket találsz, melyeket a két kezem és fantáziám segítségével álmodok és öntök formába. Ha valamelyik megtetszik, és rendelni szeretnél, írj egy emailt!

2012. április 21.

Vándorjáték


Briginél találtam meg ezt a játékot, amit egy ideje már nézegettem mások blogján is.
A szerencse mellém szegődött, így én lettem a  nyertes. ! :-)

A csomagban egy szappan és Brigi által készített ékszer volt. Gondolom sejtitek, melyik mellett döntöttem! :-D (bizony az ékszer lett az!) Igaz már egy ideje házi szappanra is fáj a fogam, jó lenne egyet kipróbálni, de mivel a 2 ajándék közül csak az egyiket tarthatom meg, és mivel kibújt belőlem a nő;-D- így maradtam az ékszer mellett.
Ezúton is köszönöm Briginek, nagyon tetszik! :-)És hogy mi az én ajándékom? gondoltam én is arra, hogy ékszert küldök(süthető gyurmából), mivel már jópár darab vár a gazdájára, de aztán meggondoltam magam.....
ennek oka: Zsuzsi blogja. Egy ideje már nézegettem azokat a szép díszes kanalakat, és miután egy-két dolgot kérdeztem Zsuzsitól (itt is megköszönném a segítségét! ), úgy döntöttem ötvözöm a két kedvenc időtöltésemet.
Plusz mindenképp olyan dolgot akartam küldeni, ami engem is jellemez, ezért lett egy kanál, sütikkel, édességgel díszítve. :-)))) (így összehoztam a gyurmázást, és a gasztro vonalat is!!! )

Ez ami, most elkészült, ez az első próbálkozásom, remélem tetszeni fog nektek is. Igazából meg sem mondom hány óráig! , igen, óráig! próbáltam a kanálra rásimítani a gyurmát,, míg végül nagyjából elégedett lettem vele. (persze azért még mindig nem tökéletes....). Ennek egyik oka, ugye hogy ez az első, másrészt pont egy olyan gyurmát választottam, ami kissé túl lágy(már máskor is megszenvedtem vele). No mindegy, ennyit a háttérről.

A kanálon lévő figurák: cukorka, csoki, kakas nyalóka, muffin, tortaszelet-mindez egy égig -na jó, csak a kanál végéig -  érő paszulyon, amin édesség nől :-D )

Na, most már befejezem a szómenést, úgyhogy lehet jönni játszani! De ne felejtsétek, aki jelentkezik és nyer, annak is kell valamit készítenie, és betenni a csomagba, szóval ezt vegyétek figyelembe!

Vándorjáték

Követendő szabályok:

1. Csak egy ajándékot tarthatsz meg.
2. Neked is hozzá kell tenned egy ajándékot.
3. Be kell mutatnod mit is kaptál a csomagodban és linkelni kitől.
4. Meg kell hirdetned a játékot, vagy ha nincs blogod akkor tovább kell küldened a két ajándékot (a tiéddel együtt lesz kettő) egy olyan személynek aki ismeri a játékot és folytatni tudja a láncot.
5. Minimum egy hétig hirdetni kell a játékot, de ha nincs jelentkező (remélem ez nem következik be) akkor lehet tovább várni.
6. A játék hirdetésekor megmutatod mi vándorol tovább és, hogy te mit teszel hozzá.
7. Ha már nyertél, és ajándékoztál akkor tiéd a vándorajándék embléma is amit kitehetsz a blogodra.
8. Nem feltétel, hogy nem játszhatsz ezek után tovább, a részvétel nem kizáró ok. Rajtad múlik.
UI.: A csomagba lesz még egy levél amiben azok neve van akik már játszottak és nyertek. Ezt a levelet tovább kell küldeni.


Jelentkezni ápr. 30-ig lehet, máj. 1-én sorsolok! :-)

6 megjegyzés:

Lászlóné Brigitta Domokos írta...

Szia! Örülök hogy tetszett az ékszer, nekem meg a kanál így jelentkezem is a játékra!

Kria írta...

Szia! Nagyon aranyos kanalat készítettél. Ha lehet, jelentkeznék a játékra.

Krisztina írta...

Óóóó ez a kanálka! Hát bizony "megküzdök" érte a többiekkel, és jelentkezem a játékra! Hátha... :)

Moncsi írta...

Itt vagyok én is. Játszom veletek. Szépek az ajándékok.
Üdv Moncsi

Gabriella írta...

Csodásak ezek az ajándékok, én is jelentkezem a játékra!

Jucus írta...

Szeretnék én is játszani!!!
Nagyon cuki a kanálka....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...